BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu blaga nad 150 €
%
AKCIJA

Nizkoraztezno PU lepilo

Šifra izdelka: 89080
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:
Conpacta Low expansion PUR adhesive - pištolska nizko raztezna, eno-komponentna poliuretanska PU pena, ki utrjuje z zračno vlago in po nanosu zelo malo naraste.

Pena ni več lepljiva na dotik po 5-10 minutah.

Dober oprijem na vse gradbene materiale kot so beton, les, plinobeton, kovina, aluminij, ... Nima oprijema na polietilen, silikon in PTFE.

Zaradi dobrega oprijema in majhne post ekspanzije se uporablja za pritrjevanje in lepljenje različnih gradbenih materialov, kot so lesene stopnice, okenske police, ... Hitrejšo izvedbo končnih del in ekonomično porabo omogoča izjemno natančen nanos pene.


Dozo pred uporabo (z ventilom obrnjeno navzdol) močno pretresemo in jo privijemo na pištolo. S pritiskom na petelin sprožimo izhajanje pene. Željen iztok pene nastavimo z nastavljivim vijakom na zadnji strani pištole.

Pred menjavo doze, novo, polno dozo dobro pretresemo, prazno dozo odstranimo in jo takoj zamenjamo z novo. Takojšnja menjava je potrebna zato, ker lahko v nasprotnem primeru pride do utrditve PU pene v adapterju.

Utrjeno peno na šobi pištole odstranimo mehansko. Pri krajših prekinitvah dela pustimo dozo privito na pištolo, s tem, da privijemo vijak na zadnji strani pištole. Pri daljši prekinitvi dela pa pištolo očistimo s primernim čistilom. Površine, na katere se nanaša pena, morajo biti čiste, brez ostankov prahu in maščob. Pred nanosom se priporoča navlažitev površin z vodo. Optimalna temperatura doze pri uporabi je 20-25°C.AKTUALNO

IRB d.o.o. Vse pravice pridržane © 2019. Izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Irb.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.