BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu blaga nad 150 €

Aqual osnovna barva za les

Šifra izdelka: AOBL065
- preprost nanos in brušenje
- hitro sušenje
- izjemen oprijem in zapolnjevanje

Barva:

Bela

Pakiranje:

0,65 L
10,77 € / kos
-+
AQUAL OSNOVNA BARVA ZA LES je akrilni premaz na vodni osnovi, bele barve, za pripravo lesenih površin (masivnega lesa, furnirja, ...). Primeren je za obdelavo stavbnega pohištva, lesenih konstrukcij, ograj, vrtnega pohištva, ...
Premaz se odlično razliva in oprijema površine, se hitro suši in lahko brusi. Zaradi premišljeno izbranih veziv in ostalih sestavin, ima odlično elastičnost in pokrivnost ter zapolni tudi najmanjše neravnine lesa in pripravi idelano površino za zaključni premaz. Uporablja se v sistemu z AQUAL Emajl lakom.

Priprava podlage: Lesena podlaga mora biti suha in očiščena vseh maščob, olj, voska, smole in ostalih nečistoč. Površino prebrusimo z brusnim papirjem št. 120-150 (trd les), oziroma št. 150-180 (mehek les, furnir, ...). Površino po potrebi premažemo z Aqual impregnacijo.

Uporaba: AQUAL Osnovno barvo za les nanesemo v dveh slojih s čopičem ali valjčkom. Barvo razredčimo z vodo do 5%. V kolikor bomo barvo nanašali s pršenjem, priporočamo redčenje z do 10% vode.

Sušenje: Med nanosi sušimo Med nanosi sušimo 4 ure 4-6 ur, pri temperaturi 20-25°C in vlažnosti zraka 60%. Priporočamo, da med nanosom slojev površino prebrusite z brusnim pairjem št. 220-240 (prvi sloj) in št. 280-320 (drugi sloj), pred nanosom zaključnega Aqual Emajl laka.

Poraba: 8-10m2/l/sloj.
Eno pakiranje 0,65l zadostuje za ca 5-7m2, odvisno od kvalitete pripravljenih površin in načina nanosa.AKTUALNO

IRB d.o.o. Vse pravice pridržane © 2019. Izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Irb.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.