BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu blaga nad 150 €

Kako majhen prostor vizualno povečati?


Majhen prostor vizualno spremeniti v večjega se sliši zahtevna naloga, vendar ni. Z upoštevanjem naših nasvetov boste majhen prostor kot bi mignil spremenili v vizualno večjega.








Svetle barve:
Svetle barve, posebej bela, bodo odprle prostor in dale občutek prostornosti, svetlobe, zračnosti ter umirjenosti.


Temne barve: Verjetno mislite, da barvanje majhnega prostora v temno barvo ni dobra ideja, a ravno ta lahko prostoru doda globino in ga vizualno poveča. Izogibajte se le črni barvi, ki lahko daje depresiven občutek.


Uporabite ogledala: Ta nasvet je uporabljen v skoraj vsakem članku o vizualnem povečanju prostora, a z razlogom. Ogledalo obesite nad posteljno vzglavje ali nasproti okna, da bo odsevalo več svetlobe in odprlo prostor.


Razmišljajte o več-funkcionalnosti: Izogibajte se prenatrpanosti prostora z raznim pohištvom. Raje investirajte v posteljni okvir z vgrajenim prostorom za shranjevanje, sedežno, posteljnim okvirjem ali foteljem, ki se odpre in nudi dodaten prosto za shranjevanje, ali kakšen drug kos pohištva, ki podvoji prostor za shranjevanje.


Razmislite o zavesah: Na okna obesite zavese, ki segajo od stropa pa vse do tal. Na ta način boste vizualno podaljšali in zvišali prostor.

Na steno obesite kakšno umetnino: če želite v prostor dodati nekaj umetniškega, izberite en večji kos umetnine namesto več majhnih, da se izognete izgledu prenatrpanosti prostora.


V prostor dodajte preprogo: Ne le, da preproge povežejo prostor v celoto temveč dajejo občutek večje kvadrature prostora.

Priporočamo: Stensko barvo Conpacta 305 Profi

AKTUALNO

IRB d.o.o. Vse pravice pridržane © 2019. Izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Irb.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.